keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kamera kiertää: Tuurin Miljoona Tuning 7.6.2014

Keskisen Vesa keksii niin monta miljoona-aiheista tapahtumaa, että hänellä on kai kotonaan Pelle Pelottoman miettimismyssy. Useissa miljoonajutuissa olen itsekin mukana ollut, kas, tuntee näin itsenä hiukan rikkaammaksi - jos ei muuta niin kokemuksissa rikastumisen pohjalta.

En ole varma Vesan suhteista yläkertaan tarkemmin, mutta usein on käynyt niin, että tuning-tapahtumaa vietetään asfalttia sulattavassa kuumuudessa. Eipä tämäkään kerta perinteistä varjoon jäänyt. Ja riitti nähtävää komeissa autoissa, näteissä flikoissa, hauskoissa koirissa ja tietysti kaahaavissa prätkissä ja autoissa.

Trifting on jännittävä laji ihan katsomismielessäkin. Kun rupeaa kuvaamaan ja pistää itsensä passiin mutkaan, sataakin päälle kumia kuin rakeita ja näkökentän peittää Lontoon sumu, mutta härmäläisittän vielä sakeampana ja häjyn hajuisena. Tapahtuma on tietysti ilmainen. Riittää kun herrasmies asioi samalla kertaa tietyssä pisteessä.



Kaikenikäiset mukaan vain





Thats intresting ....




Peileissä välähtelee





Ups! Olin jäädä kuvasta ... 












Miljoona passaa, muutoin jätän välihin















Teksti ja kuvat: Deneb

Materiaalin lainaaminen sallittu tekijä ja blogin nimi ilmoittaen, mutta ei kaupalliseen käytöön eikä materiaalia saa millään tavoin muuttaa. Väärinkäytöstä esitetään korvausvaatimus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti