lauantai 4. tammikuuta 2014

Kemera kiertää: Mansen Mäntä Messut (2013)

”Koneita ja Kiisseliä Ry on perustettu vuonna 

2009.



Koneita ja Kiisseliä Ry järjestää Mansen Mäntä Messut nimisen rakenneltujen moottoripyörien drive-in näyttelyn kerran vuodessa.
Yhdistys toimii tavoittelematta voittoa.



Yhdistyksen taustalla toimii moottoripyöräilystä kiinnostuneita 

henkilöitä jotka omalla panoksellaan ovat tekemässä näyttelyä.”








"Mansen Mäntä Messut" käynnistyi tänä vuonna Keskustorilla 31.8. klo 12:00 lämpimässä syyssäässä, mikä lennätti paikalle runsaasti moottoripyöräilijöitä ja moottoripyöräilystä ja rakennetuista pyöristä kiinnostuneita, jalkakyydillä cruisailevia ohikulkijoita. Innostuneiden joukkoon kuului todistettavasti myös muita kuin homo sapienseja, ainakin muutaman koiran tunnistin joukosta melkoisella varmuudella.










  








Paikalla sai ihastella choppereita, jotka saapuivat paikalle ajaen eikä pakettiautossa liukuen. Koneet olivat myös aidossa ”kiisselissä”, pölyssä ja muussa katujen taiteilussa kertyneessä töhnässä. Nämä rakennetut moottoripyörät olivat monen merkkisiä. ”Harley-Davidson” luki monen bensatankissa, mutta myös esimerkiksi Suzukia ja Hondaa oli rakenneltu. Lisäksi nähtävillä oli veteraaniprätkiä, joista maalipinnaltaan virheetön, sininen Indian sivuvaunupyörä jäi varmasti monen mieleen. Kaikki mielenkiintoiset pärrät eivät löytyneet vain näyttelyalueelta. Parkkipaikallakin kannatti kierrellä.











Tampere on hieno kaupunki moottoripyöristä kiinnostuneelle henkilölle. ”Mansen Mäntä Messut” täydentää mainiosti tarjontaa ja tekee sen aitoutta henkien suoraan katutasolta ponnistaen.






D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti